IA Industriarmatur hjälper kunder inom energisektorn till inkluderande och långsiktigt hållbar ekonomisk tillväxt genom hållbar utveckling av system och tjänster. Kundfokus är ett centralt begrepp för oss. Vi lyssnar kontinuerligt till marknadens krav och önskemål. Förutsättningen för att klara detta är att vi har rätt mix av kompetens, ett sunt arbetsklimat och en hållbar affär med god lönsamhet.

Vi växer och söker därför ytterligare en utvecklare till vårt team.

Lennart Johannesson, Senior Software Developer på Industriarmatur, säger:

- På Industriarmatur får du möjlighet att jobba både med nyutveckling och underhåll. Jag trivs verkligen på min arbetsplats: det är en bra mix av ansvar, frihet och mycket humor.

Malin Östbye, teknisk chef berättar:

- Företaget är ett litet, men stabilt och präglas av hög kompetens bland medarbetarna och en omhändertagande och varm kultur. Hos oss kan du testa idéer och sen se de bli verklighet!

För Jan-Eric Nilsson, VD, går hållbarhet och tillväxt hand i hand:

- Vi driver ett innovationsbolag där vi tänker hållbarhet i allt vi gör. Genom nyfikenhet, kompetens och välvilja utvecklar vi framtidens hållbara lösningar i nära samarbete med våra kunder.

Vi jobbar med C#, Ruby on Rails och Java. Våra applikationer hostas i AWS Cloud. Är du nyfiken på att bli en del av vårt utvecklingsteam? Hör av dig till emmy.karnerud@industriarmatur.se.

Har du frågor om tjänsten; kontakta Lennart på lennart.johannesson@industriarmatur.se eller malin.ostbye@industriarmatur.se

Comments are closed.